Fordeler med å trene kort og ofte

  • Home
  • News
  • Fordeler-med-å-trene-kort-og-ofte
Nøkkelvisual for Fordeler med å trene kort og ofte

Naardic fjerner et av de største hindrene for umotiverte, som ofte er at det er tidkrevende. Hos oss trenger man ikke gjøre noe annet enn å møte opp. Man kan trene i pysjen om man vil, så lenge man er med. Hos Naardic kan man trene mer med mindre tid brukt.

Men så er spørsmålet: Bør man trene korte økter flere ganger i uken eller lengre økter færre ganger? Det viktigste er den totale tiden man trener i løpet av uken, men det finnes likevel mange gode grunner til å ha kortere og jevnligere økter. Trening gir en mental effekt og mer energi, da sier det seg selv at det er lurt å trene oftere. I tillegg kan rutiner blir sårbare om man trener to økter i uken. Det har lett for å skli ut. Trener man derimot fem ganger i uken, har litt man litt mer å gå på. Det hjelper rett og slett å bygge vaner og gode rutiner.

Mine topp 3 grunner til å trene med Naardic

1. Tidsbesparende. 
Treningen tar kun den tiden selve økten tar – hverken mer eller mindre. 

2. Dedikterte og dyktige trenere.
Jeg bruker gruppetimene masse utenom jobb selv, og det er mange gode økter med utrolig dyktige trenere.

3. Kveldsøkter 
Om du sliter med søvn, anbefaler jeg å trene Yoga Nidra eller Yin på kvelden. Puss tennene og gjør deg klar til sengen, ta en økt yoga og hopp rett i seng etterpå. Den optimale avslappingen og avslutningen på dagen. 

Vi sees💪🏻 Hilsen Yngvar

Les mer om våre medlemskap her