Spørsmål og svar

Interaktive treninger betyr at de er direktesendte og at vi ser deg. Du ser selvfølgelig også treneren, men han/hun kan også se deg og det kan noen av de andre deltagerne også. Dermed blir vi en gruppe som trener sammen og motiverer hverandre. Det betyr at når du først har startet så er det vanskelig å avslutte - man føler litt på gruppepresset. Men på en positiv måte.

Hvis du ikke vil at treneren eller noen av de andre skal se deg er det også helt fint. På de fleste timene er det noen som ikke har på kameraet av forskjellige grunner og alt er selvfølgelig ok for oss - vi vil bare at du skal trene, være komfortabel og bli fornøyd. 

Nei, vi satser bare på interaktive timer hvor treneren kan se deg og gi deg tilbakemeldinger. Da må det skje direkte og opptak funker ikke. Vi har så mange timer hver dag at vi håper du alltid vil finne en time som passer deg den dagen omtrent på det tidspunktet du vil trene. Vår erfaring er at nesten ingen fullfører treningsøkter som er forhåndsinnspilt hvor treneren ikke kan se dem.

Ca. 10min før timen starter vil timen åpnes for innslipp. Dette vil si at det under "dine timer" vil dukke opp en grønn knapp hvor det står "gå inn" som du klikker på for å bli videreført til timen. Om den grønne knappen ikke dukker opp må du laste inn siden på nytt.

 

Det er også mulig å gå inn gjennom link på mail. Om du i innloggingen valgte å få påminnelse 1 time før start vil du i den samme mailen også finne en link du kan klikke som tar deg direkte til timen. 

De fleste timene krever at du har en trenings/yogamatte tilgjengelig. Relativt tynne matter av gummi omtrent 6 mm tykke vil som regel både gi den beste comboen av demping og stabilitet samtidig som de ikke sklir rundt. Eller opplyses det på hver time om hva som trengs av utstyr.

Ja, i Naardic ha vi som mål å få hele familien med på trening! Hvis barnene kommer inn under økten synes vi det bare er veldig hyggelig. På noen økter som f.eks. HIIT kan barna distrahere deg som trener og da er det selvfølgelig helt innafor å si de skal vente til etterpå. Men vi, trenerne, er alltid glade for å se barn som leker ved siden av eller vil være med.

Det kan hende at mailen har kommet i søppelpost, det hender innimellom.

 

Om mailen ikke er i søppelposten kan det også hende at du valgte å ikke få påminnelse om mail 1 time før timen starter når du registrerte deg. Det er i denne mailen du finner lenke til time, men husk at det er ikke bare gjennom denne du kan komme deg inn på timen. 15 in før timen starter vil timen åpnes. Dette vil si at det under "dine timer" vil dukke opp en grønn knapp på våre nettisder hvor det står "gå inn" som du klikker på for å bli videreført til timen. Om den grønne knappen ikke dukker opp må du laste inn siden på nytt.

 

 

JA!

 

Vi tilbyr bedriftspakker og priser til både store og små bedrifter! Alle timene er interaktive, det vil si at treneren ser alle som er med og kan motivere og korrigere den enkelte. Det er også helt vanlig og greit om noen ikke vil være synlige. 

 

Aktivitet er utrolig viktig for en god og effektiv arbeidsplass og er med på å styrke resultater, derfor er vi veldig glade for å kunne bidra til å gjøre det enda lettere.

 

Vi har allerede avtaler med mange bedrifter som Tine, NAV, Crayon, TV2, Myrens Treningssenter, Grieg Group Sprint og mange flere. Stort sett har bedriftene kjøpt medlemksap til alle ansatte, men det er også mulig at vi har spesialtimer for bare ditt firma. 

 

For å komme i gang er det bare å ta kontakt med vår superhyggelige B2B Ansvarlige, Ingrid, for en uformell prat på epost: ingrid@naardic.no eller på telefon: +47 482 94 365.

Ja, vi synes det er topp om du tar med noen venner på trening. Da får de også testet Naardic sammen med deg. Gjerne si i fra hva de heter før vi starter så kan treneren gi tilbakemeldinger underveis til alle.

Alle kan i prinsippet se alle. Spesielt før timen vil vi gjerne at alle kan se alle og gjerne hilse på treneren. Under selve timen kan man se treneren og 4 andre tilfeldige deltagere i tillegg. Men husk at alle er mer opptatt av seg selv og trenerne og de legger lite merke til hva andre gjør. Noe av poenget er at man starter treningen som en gruppe og man avslutter som en gruppe. Det gir en sterk fellesskapsfølelse og alle vil gjøre sitt beste den dagen.

Vi anbefaler PC eller Mac. Og aller best er det om du kobler den til TVen. Jo større bilder du har jo lettere er det å se hva treneren gjør, og hva de andre gjør. Større bilde gjør helt klart en forskjell. Det er enkelt å koble PCen til TVen med en HDMI kabel. Bare trekk ut kabelen fra dekoderen eller AppleTV og koble den til PCen. Hvis bilde ikke kommer direkte på skjermen trykk på fjernkontrollen til TVen som heter "Source». Etter 1, 2, 3 eller 4 trykk vil bilde fra PCen komme på TVen. På mobil vil det også ofte fungere bra, men det finnes så mange forskjellige mobiler og nettlesere og operativsystem at det er vanskelig å få til alle før vi lager en egen mobilapp. 

Når du logger på, tar treneren imot deg og svarer gjerne på spørsmål. Treneren vil alltid være i «rommet» minst 10 minutter før treningen begynner. Før timen begynner vil treneren «mute» alle dvs. at ingen hører hva som skjer i ditt rom, heller ikke treneren.

Chrome vil hovedsakelig fungere best på PC/Mac, androidtelefoner og nettbrett. På Iphone/Ipad vil som regel Safari fungere best.

Hvis du vil forandre medlemskapet ditt, si opp, forlenge, opp/nedgradere så må du gå til «Mine sider», der kan alt dette forandres. For enkelte forandringer av abonnement må du kontakte kundeservice.

Ikke enda, men det får vi i løpet av de første månedene i 2021. Foreløpig kan alle som bor på samme folkeregistrerte adresse bruke det samme medlemskapet. F.eks. trenger ikke far med sønn på 16 år kjøpe hvert sitt medlemskap, de kan trene på det samme medlemskapet. På hvert medlemskap kan 2 voksne over 18 år trene sammen med så mange barn dere har klart å produsere. Forutsetningen er at dere bor på samme folkeregistrerte adresse. Her gjør vi unntak for bonusbarn som har en annen folkeregistrert adresse enn resten av familien. Foreløpig er det bare én bruker tilknyttet hvert medlemskap. Men i løpet av 2021 når vi får familiemedlemskap kan det være opp til 6 egne brukere. 

Før du begynner å trene på Naardic må du selv vurdere din egen helse. Snakk gjerne med legen før du begynner. Å trene med Naardic er uansett mye tryggere enn å trene alene. Hvis noe skulle skje vil treneren kunne kontakte pårørende eller helsepersonell. Husk at treneren ser deg under hele økten. Sikkerhet er noe av det vi fokuserer mest på.

Nei.

 

Når timen starter lukkes timen for innslipp. Husk derfor å være i god tid slik at du ikke går glipp av timen.

 

Om du forlater timen er det heller ikke sikkert at du slipper inn igjen da treneren må fysisk slippe deg inn, men da er de mest sannsynlig opptatt med økten sin. Unntaktet er om treneren ser at du forsvant ufrivillig og prøver å komme deg inn igjen, som for eksempel at du mistet tilkobling.

Dette er av respekt til trenerene og de andre deltakerne. Siden treneren må slippe deltakere inn i rommet tar dette tid og fokus fra timene. Det er hverken bra for deg som deltaker eller treneren som har satt sammen et opplegg, og det vil være ødeleggende for kvaliteten.

 

Derfor er det viktig å være klar i god tid!

Nei dessverre, man må være innlogget og gå inn i timen på videokonferansesystemet før timen starter. 

Om du er registrert på enten 12 måneders binding eller års-medlemskap vil du få en pakke med hjemmetreningsutstyr inkludert i prisen. 

Disse sendes ut daglig og tar normalt 2-3 virkedager, men kan bruke opp til en uke på å komme frem. Husk derimot at pakken ikke sendes før du er ferdig med din prøveperiode. Hvis du vil frasi deg muligheten til å si opp medlemskapet og vl ha pakken med den gang kan du bare sende oss en mail post@naaridc.no  eller ringer på 981 07 585 så ordner vi det for deg!

Kontakt oss dersom du ikke fant svaret ditt.
Epost: post@naardic.no eller tlf: +47 981 07 585