En hyllest til et av våre medlemmer

Nøkkelvisual for Caroline rundet 1000 økter

Caroline Olsvik (53) fra Vasne i Farsund har vært medlem hos Naardic siden oktober 2020. Hun rundet hele 1000 timer før jul og vi er imponerte!

Caroline har alltid vært veldig aktiv, både i jobben sin og privat, men da hun valgte å gi Naardic en sjanse for snart halvannet år siden var det i en periode med dårlig motivasjon etter en rekke operasjoner pga. artrose.

 

Hva er ditt forhold til trening? 

Jeg er sertifisert personlig trener, gruppetreningsinstruktør og kursleder i Roede. Jeg brenner for å støtte, veilede og motivere

mennesker til en sunnere livsstil. Og da er både et sunt kosthold og fysisk aktivitet viktig. Jeg ønsker å leve som jeg lærer.

 

Med alderen begynte kroppen å si ifra. Jeg har de siste årene slitt med artroser i svært mange av kroppens ledd, og jeg har også gjennomgått store og påkjennende operasjoner. Da jeg i oktober 2020 begynte å trene med Naardic, så var det mest fordi jeg da slet med store smerter på gruppetreningene mine, og jeg innså at jeg måtte tenke mer mobilitet og avspenning fremfor hopp og sprett.

 

På dette tidspunktet var treningsmotivasjonen min ganske fraværende. Roede har samarbeidet med Naardic fra starten, så jeg visste om konseptet. Og fordi jeg visste godt hvem Yngvar Andersen var, og at han er svært dyktig og seriøs i det han foretar seg, bestemte jeg meg for å gi pausegymmen med ham en sjanse. Og nå er jeg hekta. På pausegym! Det gjør underverker for min kropp, og bidrar til at hverdagen min er mye lettere! Jeg mener at disse øktene burde vært obligatoriske for alle – særlig for dem med hjemmekontor.

 

Hva er det ved Naardic som motiverer deg til å gjennomføre over 1000 økter?

Det er mange faktorer ved Naardic som motiverer meg.

 

> Naardic er live og interaktivt. Jeg blir sett og heiet på, og da pusher jeg meg også litt ekstra. Det trenger jeg, ellers blir det fort at man trener innenfor     komfortsonen.

 

> Jeg har fått mange nye «treningsvenner» gjennom skjermen, og jeg blir glad hver gang jeg hører kjente navn.

 

> Instruktørene er helt unike – alle sammen! Faglig dyktige, inkluderende, motiverende, humoristiske, naturlige og pushende. Ja, i det hele tatt – jeg         har aldri truffet så mange dyktige instruktører på ett og samme sted.

 

> Det er tidseffektivt! Du slipper å bruke tid på å reise til og fra et treningssenter.

 

> Og du kan komme som du er.

 

Hva inspirerer deg til å fortsette?

Det er uten tvil instruktørene på Naardic. De nevner så å si alltid hver og én av oss med navn, både når vi «ankommer» timen, og ofte underveis, så vi føler oss veldig velkomne. Og at de virkelig er glade for å se oss. Det betyr mye for motivasjonen min i alle fall!

 

Jeg har fått en mye bedre hverdag med Naardic, både ved at jeg har fått mer mobilitet i kroppen, men jeg har jaggu meg også merket hvordan jeg mentalt har det mye bedre. Når man lever med kroniske smerter og lite søvn, så påvirker det den mentale helsen. Og der har Naardic i hvert fall gjort min hverdag bedre. Jeg gleder meg til hver økt, og hver økt gir meg uendelig mye.

 

Har du et mål med treningen? 

Målet mitt med trening er god helse – nå og i fremtiden. Dette ser jeg blir viktigere og viktigere jo eldre jeg blir. Tidligere var det mye mer kroppslige relaterte mål, men nå er motivasjonen og målene mine altså mest helserelaterte. Jeg vil ha en kropp som tillater meg å gjøre det jeg har lyst til, om det er toppturer eller andre fysiske aktiviteter. Og jeg vil kunne løfte tunge ting opp fra gulvet eller ned fra en hylle, knyte skoene mine, gå opp i en stige, gardintrapp eller opp på en krakk, uten å bli hindret av manglende styrke, mobilitet eller balanse når jeg blir eldre. Jeg vil klare meg selv lengst mulig, og da må jeg ta vare på kroppen min.

 

Har du noen favorittimer på Naardic?

Jeg har mange favoritt-timer. Zumba står mitt hjerte nærmest, men jeg liker også veldig godt Yoga, meditasjon, Pilates, sirkeltreninger, mobilitet og styrke, samt HIIT økter. Og selvsagt er jeg blodfan av pausegymmen.

 

 

Naardic har gitt meg treningsgleden tilbake, og jeg er kjempeglad for å være en del av Team Naardic. Her blir jeg værende, og jeg anbefaler virkelig ALLE å bli med! Du vil garantert finne noe på den fullspekkede timeplanen som passer for deg! Håper vi sees på trening.

 

 

Mottoet mitt er: Hver dag med trening gir mening.