Finn et løp som motiverer deg!

  • Home
  • News
  • RunAgain---møtepunkt-for-løpere
Nøkkelvisual for RunAgain - møtepunkt for løpere

Jeg har i flere år avsluttet sesongen med gode resultater og vært fornøyd, men samtidig har jeg ikke vært fornøyd, jeg kunne jo løpt fortere, jeg jo kunne slått enda flere. Jeg må finne nytt løp jeg kan prestere enda bedre på. Dette tenker jeg ofte, har du også det? Jeg tar en liten pause fra løpingen samler energien og psyker meg opp for en tung periode. 

Den mørke tunge høsten/vinteren. Det er den verste tiden av året. Det er vått, surt og lite motiverende å komme i gang igjen etter en liten pause. Hva skal man gjøre for å holde motivasjonen oppe?

Jeg har lyst å komme med mine tips mot å holde motivasjonen oppe igjennom en lang vinter:

1. Planlegg et stort mål gjerne i mai og et delmål i april. Det har jeg ofte gjort, for da vet jeg at jeg må holde treningen i gang igjennom vintersesongen. Jeg går inn på RunAgain.com. finner et løp som frister. Så klarer jeg å motivere meg med det.

2. Jeg følger også et treningsprogram og sammen med min trener har vi planlagt hvor mye jeg får trent. Så legger vi opp til en god vintertreningsplan.

3. Det å ha en fast treningsavtale, med noen er veldig motiverende. 

Siden RunAgain har fått oversikt over så mange løp, har det blitt mye enklere å finne løp som kan motivere deg til å komme deg igjennom en lang og tung vinter. 

Inne på RunAgain kan du også se om noen av dine venner skal løpe samme løp som deg. Eller du kan finne et løp noen av dine venner skal løpe. Det finnes så mange forskjellig løp, og så mange forskjellige steder å løpe. Så lag deg en profil, finn venner, og legg inn i kalenderen hvilke løp du skal løpe, så kan du lage treningsprogram etter kalenderen din. Så holder du motivasjonen oppe og du kommer deg igjennom en lang vinter.

Håper vi sees på et løp i inn- eller utland! 

Hilsen Thor Kristian
Ambassadør for RunAgain
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Sjekk ut RunAgain sin nettside om det er noen løp du vil melde deg på, da vel!

www.runagain.com

We exist to build the world´s most attractive meeting point for runners and organizers - to find, book tickets and discuss all running events in the world!